Galerie

De helende werking van kunst te zien in De Wind Adelaar van kunstenaar Oswin Gesselli

Bent u in de buurt van Doetinchem, Zutphen, Vorden of Ruurlo dan kunt u De Wind Adelaar Hengelo (Gelderland) bezoeken. U kunt daar de schilderijen, kunst en de kaarten van Oswin Gesselli bekijken en kopen.

De kunst van Oswin

De inspirerende en helende werking van kunst

 • Kunst geeft kleur aan een ruimte
 • Kunst verwondert
 • Kunst leidt jouw gedachten af
 • Kunst laat je nadenken
 • Kunst inspireert
 • Kunst heelt

Kunst draagt bij aan een helende en inspirerende omgeving. Ziekenhuizen (bijv. het UMCG in Groningen) werken met de helende werking van kunst, omdat ze gezien hebben dat het een helende en inspirerende werking kan hebben op patiënten. Als je uit balans bent, kan kunst je een evenwichtiger gevoel geven. Het verwondert en is pure inspiratie voor de ziel. De schilderijen die beeldend kunstenaar Oswin Gesselli, maakt zijn overal in De Wind Adelaar te bekijken.

 

De kunst van Oswin is in verschillende stijlen te categoriseren.

 • Realistische kunst, moderne schilderijen
 • Abstract schilderijen in vrolijk, felle kleuren (ook Cobra Art)
 • Een combinatie van realistiche schilderijen en abstracte schilderijen: Een eigenwijze stijl die de twee eerstgenoemde stijlen combineerd, met een verrassend uniek resultaat. Een portret met een realistisch gezicht en daaromheen abstract modern. De achtergrond is dan een weerspiegeling van het innerlijk van die persoon.

Online kunst bestellen op www.gesselli.nl

Op de website www.gesselli.nl zijn kaarten en de schilderijen en kunst te bezichtigen. U kunt in de webshop de kaarten met gedichten en de kunst online bestellen.

Het bezoeken van de galerie

De galerie is op afspraak te bezichtigen, omdat er in De Wind Adelaar diverse activiteiten worden georganiseerd. U kunt bellen om te kijken wanneer wij open zijn of om een afspraak te maken. Voor een kort bezoek om kaarten te kopen, kunt u altijd even aanbellen.

 

Wenskaarten Oswin Gesselli te koop

Bijzondere wenskaarten van Oswin Gesselli met teksten van Irma Moerman. De kaarten van Oswin Gesselli worden door OG Cards & Posters aan winkels in Nederland en België verkocht (prijs 2,75-2,95 euro). In de hal van de galerie van Oswin Gesselli zijn de kaarten voor 2,50 euro te koop en bij 5 wenskaarten voor 10 euro per stuk. Belt u gerust aan om de vier molens vol met inspirerende, ontroerende en vrolijke wenskaarten te bekijken. Er zijn kaarten voor verjaardag, geboorte, beterschap, enz. Maar wij hebben ook bijzondere kaarten voor ongeneeslijk ziek, burn out, zomaar, aanmoedigend, iets goed te maken, ik vind je lief, moeder/vader, etc. Een vijfde molen is gevuld met kunstkaarten. Kaarten van de schilderijen van Oswin. De galerie is open op afspraak, maar u kunt altijd even aanbellen als u een kaart nodig heeft.

- Kaarten bekijken

- Kaarten online bestellen

 

 

 

 

 

 

Wekelijkse lessen, doe mee met een gratis proefles:

 • Sterdans kinderen 7-12 jr.  
  donderdag 18.30 – 19.30 u
 • Energie Yoga Volwassenen
  donderdag 19.45 - 20.45 u

De lessen worden gegeven olv Irma Moerman, professioneel docente. U kunt verder lezen bij lessen voor meer informatie

 

 

Contactgegevens

Centrum De Wind Adelaar
Kastanjelaan 6
7255 AM Hengelo GLD

Telefoon: 0575 845995

 

 

 

 

 

.......................................................................................................